®Міжнародний благодійний фонд "ДАР ЖИТТЯ"

Безцінне

На пачках сигарет тепер є зображення, яке ви не можете проігнорувати так як ігноруєте словесні попередження. “Картина вартує тисячі слів”. Складні та різноманітні ідеї можна передати за допомогою одного нерухомого зображення. Ми пам’ятали про це під час нещодавньої реконструкції. Завдяки підтримці донорів консультаційні центри “Дару життя” зазнали необхідних “реконструкцій”. В оновлених кімнатах для консультацій було достатньо порожніх стін, які ми розглядали як полотно.

Аборти ніколи не були незаконними в Радянському Союзі; насправді це був основний засіб контролю народжуваності. Багато пролайф центрів вирішили показати ці жахи графічними плакатами абортованих дітей. Нам ніколи не здавалося, що це саме те, що ми повинні показувати очам зневірених жінок, які шукають виходу та Божої допомоги.

Ми почали шукати пейзажі, які б змальовували велич Бога, Його всемогутню силу, а також заспокійливі, розслаблюючі, картини, що підсвідомо дають надію і показують шлях до майбутнього, знайденого в Христі Ісусі.

Після пошуку в Інтернеті та магазинах тут, в Україні, нічого не вдавалось підібрати. Занадто велика, замала, безбарвна, не деталізована, захищена авторським правом, просто не така. Згодом, під час перебування у штатах , ми відвідали Дона та Кріс Велтзейн, друзів та соратників “Дару життя”. Вони є фотографами, що здобули чимало нагород. Їх дім наповнений вражаючими фотографіями з усього світу – природними мотивами. Відповідь дивилася на нас. “Чи можемо ми придбати ці картини для пролайф центрів?” Дон відповів: “Звісно ні!” Він подарував їх. Безкоштовно!

Сучасні технології дозволили йому переформатувати зображення і ми отримали готові до друку файли, які можна роздрукувати в будь якому розмірі. Класно! Далі Дон завантажив їх на iCloud, а ми завантажили їх тут, в Україні. Величезні фотографії надруковані на полотні з дивовижними деталями за ціною значно нижчою ніж це коштувало б у штатах. Бінго!

На кожній картині є надпис із Біблійною цитатою.

Дон і Кріс “сподіваємось, що Святий Дух зможе використовувати ці образи, щоб пролити “світло” на людей, які їх розглядають”. Ми пройшли довгий шлях у справі порятунку життів. Якщо малюнок вартий тисячі слів, то скільки коштує людське життя?

Воно безцінне.

Ніколас та Кері Лейпер

Дар життя – Україна


Назад до новин